To anyone yang tgh mencarik2x barang baby, or yang nak servey2x leh la pi warehouse sale nih..Den lupo nak kabo mgu lepas pun ade gak..kat Midvaley..sowi..Sebab den xbape nak minat besesak2x ngan perut yang boroi nih, so mmg tak save la info yang den dapat dari member2x seangkatan ngan den..hohohoho

Tak per lah..yang dah lepas tak leh nak putar masa balik kan..So, minggu nih ada lagik 1 warehouse baby sale.. 20 - 23 Januari 2011.. kat Subang..Den pun xsure exactly location dia katne..Untuk keterangan lanjut, sile layari url nih:

http://www.shoppingnsales.com/2011/01/18/20-23-jan-2011-viva-hope-baby-warehouse-sale/

Ok..Till then..Happy shop-pink :-)

Comments (2)

On January 18, 2011 at 8:29 PM , Afida Anuar said...

den takde baby nak pi baby sale..heh!

 
On January 19, 2011 at 9:08 AM , diana abdullah said...

haha..fida, xper..ramai yg perut buncit kat kampeni xxx tuh...:-P