Hai cik baby, bile lah anda nak kuar dari ruang yg gelap kat dlm perut nih..Ibu dah xsabo nak nengok rupa anak ibu nih..Perut pun udah ke depan bangat..Malam-malam tak bape leh nak tido..huhuhuhu..Hari-hari dok pujuk baby nih suh kuar..Dia syok sgt melepak dlm perut nih..haish..

Motif sebenar nak baby cpt kuar sebab xmo masuk pojek baru nih..Start minggu depan..Pojek skrg nih pun stress giler..huhuhu..Citer kat Pak Jeh pun dia bukannya paham pun tahap kestressan pojek nih..Hanya opizmate yg 1 pojek ni jek yg paham..Dorg pun dtg jek opiz dah muke puake..Ngadap plak muke makcik pilipon nih, lagik la xbley blah..haish

Org kata kalo nak dekat2x bersalin tuh rehat bebanyak..Kumpul tenaga..Aku nih terbalik plak...Punya lah baguih manager kat sini..Dah tgk aku sarat nak jalan pun payah lagik nak assign kat aku pojek..Aku tau lah aku nih pekeje terlampau rajin..Xmo amik cuti sblm bersalin..Kot ye pun, bagi ar aku rehat2x jek dalam masa 2 minggu nih..Tu lah namanya kampeni swasta, selagi leh perah tenaga, selagi tu lah perah habis2x..Tenkiu very much la my manager..Keja suh wat byk tapi bila tanya pasal convert to permanent, leh plak jawab depends on your performance. Poooodaah! Kaum ko cpt plak bg convert permanent..Ceh!

Erk, emo plak di pagi2x hari nih..wakaka..

Mari memujuk baby lagik..Baby syg, cpt la kuar ye nak..ibu xmo masuk pojek baru nih...waaaaaaaaaa



Links to this post

Yey...Novel yang ditunggu2x sekian lama sudah tiba..hehehe...Hujung minggu lepas jejalan kat JJ SK, tetiba Pak Jeh ternampak novel yang den tunggu2x tuh dah dipamerkan kat depan Popular Book Store..

Pak Jeh: cok cek cok cek (slow jek suara dia..pemenda yg dia ckp den lgsg xdgr)
Den: Ckp ape td? (sambil tertoleh2x kat popular book store)
Pak Jeh: Xda pe..Jum la jalan..
Den: Ckp la betui2x..Ckp pe td? (sambil tegedik2x kat tgh jalan soping komplek tu)
Pak Jeh: Xda pe..Jum2x
Den: Rayyan Fantasi dah kuar ek? (sambil tersengeh2x menampakkan lubang idung yg bebulu)
Pak Jeh: Amende...Xde..Jum2x
Den: Haha..Novel tu dah kuar la tuh..Jum la..(menarik lengan Pak Jeh)

Haha..Memang betui pun dah kuar novel baru Abang Ramlee..Pantas tul mata Pak Jeh nih..wakaka..Maka, tepaksa lah dia kuarkan Rm19.90 utk novel tersebut..hehe...Hatiku riang gumbira..lalalala

Maka, seminggu nih den berkepit je la ngan Rayyan Fantasi..^__^

Tengok kat temuramah ngan Abang Ramlee kat mukasurat blakang2x tuh, dia ckp pasni menyusul "Sutera Bidadari". Sambungan kisah Laksamana Sunan..Den ingatkan cite Cinta Sufi tuh dah penghujung kisah Laksamana Sunan..Rupanya ada sambungan lagik..yey..I Lap Laksamana Sunan..@_@
Links to this post