Tak tau nak buh tajuk per..sabtu malam famili pak jeh datang umah..biasalah..kalo dorg bertandang memang 1 kapal angkut..hehe..penuh ar umah den yang tak brapa nak luas sgt tuh..haha..den tak kesah pun..memang kerap gak dorg datang bertandang..dorg pun sempoi jek...jenis layan diri..sonang...tak banyak cite..

Dorg dtg sekali membawa bakul baby...comey gila..mak metua den jahit sendiri..bakul tuh adik bongsu pak jeh punya sebenarnya..tapi mak metua den masih lagik simpan..so, dia ckp leh guna lagik..tapi kena jahit lapik bantal baru lah..yang dulu punya dah bekepuk..hehe..apa2 je la...den terima ngan ati terbuka jek..mende dapat free...apa lagik nak bising kan..ngeh3x

Nih ha gambo nyer..comey kan? Mentang2 ler baby nak kuar nih baby gurl..Kaler pink lagik dia jahit..haha..siap ngan reben2 lagik..:-P

Layanz..

~ pandangan sisi ~ anda nampak kan reben yang kat penjuru tuh? haha

~ pandangan depan ~

Sabtu lepas den ngan pak jeh menjalankan operasi mencarik stroller lagik..haitu p sogo ada sale utk member card..tapi kitorg tgk xdo pun diskaun utk stroller tu..sebab kitorg dah sebey 2 3 hari sblm sale tuh..kitorg tgk ramai giler kapel yg bli stroller jenis yg kitorg nak tuh..sampai ada 1 kapel nih siap amik yang display tuh xlepas2 dah..haish..ganaz sungguh..dorg x tau yg sbnrnya rege tuh sama jek..xde diskaun..sian..pengguna tertipu dek kunun2nya sale..xpo lah..kecewa xdapek stroller tuh..sebab xde stok jurujual tu kata..kaler pink jek yg ada..kitorg xmo lah specific kaler pink even baby yang nak kuar nih baby gurl..kang second baby kang kuar boy dah xleh nak guna..huhuhu..(berpandangan jauh nih) haha..

Maka, kecewa ngan sogo, kitorg pi lah JJ Balakong..Trus menuju ke tempat baby..Tanya jurujual tuh, dia kata ada kaler biru..yey! akhirnya...dapat gak kaler biru tuh..setel..den pun dah penat nak carik2x nih..den bukan bekenan sgt soping2 nih..lain ar pak jeh..dia kalo bab soping2 nih suka sgt..terbalik plak kan? Slalu pompuan yg syok sgt soping..haha..Kebetulan plak haitu JJ ade bg voucher rm5 stiap pembelian rm100 ke atas..so, hari tuh kitorg dpt la voucher rm15 lagik sb bli stroller tuh..hehe..dah hbs bli stroller tuh, pi plak bahagian makan2x..carik ler ape2 yang bley dibeli utk sesi masak memasak kat umah nanti..

Dah hbs soping, kaki pun lenguh, badan pun sengal2x, maka lantas la menuju balik ke lubuk..haha..misi mencarik stroller dah setel..pasni misi mencarik nama anak xsetel2 lagik..haish..

Comments (1)

On January 18, 2011 at 6:12 PM , e^r^y^t^a^s^y^a said...

nak gk sama ngn den..kuikuikui