Assalamualaikum..Ramadhan semakin hampir menutup tirainya..Maka menjelma pulak Syawal..Bulan yg dinanti2kan oleh sume budak2..Xtau la kut mak budak n bapak budak pun tumpang sekaki sonok skali..ngeh3..

Dah lebey kureng sebulan den x update lgsg blog nih..Sampaikan ade makcik2 yg bising suh update..jgn mare ye..hehe..sabo tu kan sebahagian dari iman.. :-P

Dah sdh2 melalut tu cik Diana oi..mari lah kite sesama menyambut hari raya aidilfitri yg mulia nih..saling memaafkan sesame makhluk Allah swt..Den mintak maap byk2 ye daripada sume yg mengenali diri den nih..den tau byk slh kat korg sume..harap maap ye..jgn la simpan2 dlm ati ye..kalo x pueh ati, bgtau den..leh kita smackdown..hehe..

Kepada kucingku yg bernama mot, den mintak ampun jugak sebab suke membebel ngan wat lempar cakera kat anda…anda suke sgt begayut kat kain den mase den nak p keje..tau la anda xnak den p keje pepagi tp den kene p jugak..nanti pakcik sujoy rindu kat den plak..heheh..maap ye mot..smlm anda panjat meja nak curik ayam grg pehtu den pukul anda, anda majuk xmo tdo ngan den..jgn majuk2 ye mot..peh ni kalo anda naik meja lagi, den pukul 2x ganda plak..heheh

Kepada sume kengkawan yg memandu lik kpg tu, jgn dok bwk keta ke moto ke mcm pelesit..pandulah berhati2 ye..biar lambat asal sampai.. (tp aku jarang mengapplykan peribahasa nih) ikut waktu cadangan yg plus bg tu tau..:-P

Okey lah sume..len kali den buh entri lg ye..bulan akan dtg plak le kut..heheh..lik ni kene wat kek 4 bijik..bg 1 kat mak lang, 1 kat mak ndak, 1 kat family aku ngan 1 kat bakal family..Insyaallah.. :-P sepatutnya dh start wat 2 hari lepas tp xda mood lgsg nak wat..satgi kena jugak p beli bekas..isk3..maleh ni jgn layan sgt..anginku lately nih semakin naik temperaturenye..hmmm…harap2 sempat sembahyang raya..huhu

Okeylah..selamat meyambut aidilfitri ye..mkn jgn byk2 sgt..kang kembung perut tu meletup plaks..hehe
Links to this post

Assalamualaikum..Kepada sume umat islam, belum terlewat lg utk menyatakan "selamat menyambut ramadhan al-mubarak". Bersama-sama lah kita mengerjakan ibadat dgn hati yg ikhlas semata2 kerana Allah swt.

Den nak pohon ampun maaf kepada sesape yg penah disakiti oleh den..Almaklum la..den ni pun insan yg lemah..kekadang ckp ikut suke mulut je..huhu

Sambil tu, nak promote jgk...kepada sape2 yg nak tempah kek coklat, sile lah tempah..tawaran maih lg dibuka.. :-P

1 tupperware harga nya RM 10 je.. Disalut coklat cair dan jugak ade cip coklat kat dlmnya..kemudian dihiasi dgn coklat beras kat atas..nyum2

Yg keduanya, sesape yg nak nak order Beautiful Korset, den ade stok lg...harganya leh runding..Mostly org jual rm2k ke atas tp disebabkan den nak hbskan stok, den jual RM1800 je 1 set..leh byr ansur2..xmembebankan pun..kalau nak beli by part pun leh tp agak rugi lah sb setiap 1 part tu harganya ikut saiz..

Korset ni mmg byk kebaikannya dan terbukti hasilnya mengkagumkan..jgn tgk hanya pada harganya yg mahal tapi kesan di sebaliknya..korset nih x seperti korset2 murah yg lain..ianya dilengkapi dgn teknologi infrared yg akan membetulkan bentuk badan..insyaallah, dlm masa beberapa bulan, badan anda akan terbentuk dan sekaligus megurangkan berat badan..:-P

Ini antara kebaikan korset Beautiful:

1. Membersihkan darah daripada toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkali lemah.

Pemejalan dan kekenyalan kulit.
Menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi.
Pemejalan salur nadi.
Pemulihan penyakit darah tinggi.
Memelihara daripada mendapat strok.
Memelihara daripada mendapat penyakit jantung.
Mencegah kanser/barah.
Merawat bronchitis.
Merawat lelah.
Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki dan kesukaran untuk tidur lena.
Menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut.
Merawat hepatitis.

2. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.

Memulihkan sakit pundi kencing.
Memulihkan radang usus dan perut.
Memulihkan hepatitis.
Memulihkan kencing malam.
Memulihkan kencing manis.
Memulihkan buah pinggang.
Memulihkan cahaya muka.
Memulihkan penyakit rahim (fibroid)
Memulihkan buasir.
Memulihkan keletihan dan lesu.

3. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.

Memulihkan sakit pundi kencing.
Memulihkan radang usus dan perut.
Memulihkan hepatitis.
Memulihkan kencing malam.
Memulihkan kencing manis.
Memulihkan buah pinggang.
Memulihkan cahaya muka.
Memulihkan penyakit rahim (fibroid)
Memulihkan buasir.
Memulihkan keletihan dan lesu.

u/p : den xjual lg dh topup memandangkan kesulitan yg dialami..

Links to this post