Novel baru Ramlee Awang Murshid dah keluar..Harga dah naik..Before ni kan biasa novel RM19.90 je kan..Tapi skrg naik mencanak jadik RM25. Kalau ikutkan hati mmg nak pre-order jek..Siap dapat tandatangan Abg Ramlee skali kalo wat pre-order..Tapi bila pikir2x balik cam mahal sgt la pulak..Jadik RM32 skali penghantaran..

Takpelah...Kang ajak lah Pak Jeh pegi carik kat kedai buku..hoho..RAM Fans ckp bln 12 kuar..mmg patutnya dah ada lah kat kedai buku skrg..Tapi haitu tgk kat MPH kat alamanda belum ada lagi..Tak sabo nak dapatkan novel terbaru RAM..dah lama x feeling sesorg layan novel...hehehe

Kalau sape2x teringin nak order utk dapatkan tandatangan RAM, leh pegi ke website nih..
http://www.novelman.blogspot.hk/

Hari ni baru aku perasaan opiz aku dah tak block blink blogger.com ni..pasni, boleh la update2x sekiranya ada ilmu untuk dikongsikan..In Shaa Allah :-)

Ok, selamat menyambut tahun baru esok..Hari ni kitorg boleh balik kul 4..Yihaaa..Mood berjoget sedangkan keje x start tgk lagi nih...hohoho..

Ok, salam permisi..Assalamualaikum.

Links to this post