Haini den hepi...coz tudung yg dipesan online dh sampai opiz..hehe..wink wink
Riso den takut kene tipu jek..Smlm 1 hari tunggu emel or phone kol dari minah yg jual tudung tu..1 hari gak mood swing coz xde kabo berita..sms sampai 3x den send xberbalas...yang bls hotlink kate henpon switch off..den dah cuak dah..duet dh bayo..huhuhu...disebabkan ati x tenang 1 hari smlm, den pun cite r kat laki den kate bli tudung online..(kunun2x nak wat surprise time jemput die kat epot sok kang pakai tudung baru). Alih2x cite gak smlm...Baru leh tido dgn nyenyak..huhu

Den bli kat sini. Cantik2x gak tudung dia..Mmg payah nak jumpe size tudung L yg cantik2x..Slalu size M jek..kat link tu mmg ada jual size M n L.

Tetiba teringat zaman ibu mengandung...hehe..Mengusung perut ke sana sini..Gambo2x ni kat opiz..before give birth..Bulan 2 time tuh..:-) Time tu mmg agak malas thp jamban nak aplod2 nih..(semedang maleh) ntah bile rajin ntah...wakaka..

pas raya baru sampai singa..haha

Pak cino ni bos beso tau..Tgn tu automatik terpegang..(almaklum lah..bos beso..hehe)


Links to this post