Haini hari rabu. Ada paso mlm kat umah aku. Satgi leh p beli buah mangga. Bestnya... Berbalik kpd tajuk, smlm ada ujian kecil utk kami geng2 testing nih.. Disebabkan daya ingatanku yg lemah maka ujianku hanya mampu mendapat markah 10/20 je.. So, haini trainer kitorg panggil sorg2 sape yg dpt markah bwh 12 jumpa dia.. Nak bg kaunseling le kut..:-S

Td pas hbs training, aku pun terus la p jumpa dia..

Dgn tersangat lah berdebar, aku pun terpacak la tepi dia..

Pakcik trainer : Bring your chair here
Aku : Ok..

Aku pun menyorong la kerusi aku ke arah meja dia..gedek gedek gedek..Aku pun duduk ler sebelah die..

Pastu dia check sume notes aku.. (xtau pe motif die belek tu, maybe nak tau mcm ne profil aku melalui handwriting kut..:-P).

Dah hbs belek notes aku, sambil menyelak2 ketas jwpn aku..

Pakcik trainer : Do you have any doubt about this test? You clear?

Aku : Yes, I understand all the question but I could not remember the answer and some of them is little bit confusing. And also, I get all the answer right in multiple choice but only one wrong, all are wrong..

Pakcik trainer : Ok2. Here, What is this mean?

Aku : Alamak. I forget the answer (suketi aku jek ckp mcm nih). I only know the formula..

Pakcik trainer : Ok. Write the formula here.

Aku dgn begitu yakinnya tulis ler kat ketas tu..

DRE = num of error detected
----------------------------------------------
num of defect remain + num of error detected

ok la..betul la jwpn aku tu..dia angguk2..ingatkan dah lepas dh...skali ada lg..

Pakcik trainer : Ok. Write 10 times the meaning of DRE.

Aku pun tulis le..Dalam atiku dok tergelak sendri..Rasanya last skali aku kene denda mcm ni masa aku form 4 dulu..Tu pun sb member aku tiru aku dlm exam..Xpasal2 aku plak kene denda sama..:-S

Aku pun tulis le..dah die nak 10x.. aku pun bg ler kat korg 10x jgk..:-P

1) Defect Removal Efficiency
2) Defect Removal Efficiency
3) Defect Removal Efficiency
4) Defect Removal Efficiency
5) Defect Removal Efficiency
6) Defect Removal Efficiency
7) Defect Removal Efficiency
8) Defect Removal Efficiency
9) Defect Removal Efficiency
10) Defect Removal Efficiency

ha...tu ler cite best haini..bak kata ajiz, kembali ke sekolah..hehe..
Links to this post
assalamualaikum...harini baru terbuka ati nak berblog since opizmate sume suke berblog..den pun berjangkit suda..:-P

salam perkenalan utk sume..have a nice day..:-)
Links to this post