Rasanya dah lama gile pakai skrin siput tu..dari tahun 2oo8 or 2oo9 kot..itupun jenuh cik intan liyana ajo camna nak tukar layout..hihi..almaklumla..nama jek dak komputer tp gile malas nak membelek IT2x nih..kekeke

Malam td dengan semangatnya aku google " free blog template". Ada la tgk 2 3 url..kali ni x lama pun aku amik masa nak pilih mana 1..coz bateri laptop ni bkn leh tahan lama2x..sebab haitu separuh bateri aku dah guna daftar e-filing..huhu

At last, tadaaa...ni lah layout baru..yey..walaupun kena touch up sket2x aom, jadi lah wat haini..laptop pun dah kuar pop up message tinggai 7% lagi..maka mana yang sompek tu, sompek la yo..

Okeh, x payah dok merepek banyak sangat..hari dah malam..mari kita tido..hoho..

P/s: doa tido jgn lupa baca ye sblm tido. Solat isyak dah ke belum? Bagi yang belum, silalah pi solat sekarang ye..ana sudah mau tido..nunite..
Assalamualaikum!

posted from Bloggeroid

Comments (2)

On April 10, 2012 at 10:05 AM , Nadia Abdullah said...

lawa..he3

 
On April 17, 2012 at 11:29 PM , diana abdullah said...

simple giler...xtau nak nak tambah apa lg..hoho