Afiqah dah pandai sebut 2 meaningful word. Tau apa? No no mo..bukan ayah atau ibu. Opah atau atok pun bukan. Tokwan pun jugak salah. Jawapannya.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PECAH!!!!

Hahaha..lama aku pikir nape dia leh sebut perkataan tu..mana dia dapat? Rupa-rupanya masa dia mandi..aku slalu wat buih sabun kat tangan pastu tiup jadi belon. Pastu kang afiqah akan pecahkan belon tu dgn tangan dia and aku akan sebut "pecahhhhhh". Memang dia akan gelak and senyum lebar-lebar time aku sebut pecah tu.. Rupanya itu moment yang paling dia suka kot dan selalu don dalam ingatan dia. Hihi..

I love u very much my dear..miss u..

P/s: jangan la ckp word pelik2x. Sume mende dia record dalam.memori si anak kecil.

posted from Bloggeroid

Comments (4)

On April 17, 2012 at 12:55 PM , Lydia said...

haha.. kalo dania.. asik la nanak.. haha.. adoi.. haha.. oh skrg xmo duk dpn.. nak duk belakang.. n asik sebut duduk.. haha

 
On April 17, 2012 at 11:28 PM , diana abdullah said...

hehe...dah byk dah word dia...comey..:-P

 
On April 26, 2012 at 3:30 PM , UmmuAleefah said...

hihihi..cute nya lah..best kan ada anak :))

 
On April 27, 2012 at 10:16 AM , diana abdullah said...

Bai, mmg best kan..tgk keletah dia x kering gusi..;)