Owh..last skali aku pi makan seafood kat flaming sunway, subang masa aku bujang trang tang2x dulu. Gila dah lama..haha..Memang banyak choice tapi kurang selesa and kelam kabut kalo ramai sangat orang. Kalau x ramai tu mungkin best r kot. Tapi kita dah bayar mahal mesti lah nak yang terbaik kan? Kalau dah ramai2x tu berserabut ada la. Rasa x berbaloi dengan rege yang dibayar coz bila dah ramai banyak makanan dah hbs. Yang tinggal sume yang x brapa best. Huhuhu

Kebetulan groupon ada wat discount kat restoran flaming. Pa Jeh pun ajak den pi makan seafood sebab aku dok bising nak makan tapi asik x jadi je coz Pak Jeh x suka sangat seafood. Dia suka darat food je iaitu AYAM. Huhuhuhu...pasrah jela dapat laki yang suka mkn ayam..sob3x

Patutnya 1 kepala rm26 kot. Tapi sebab pakai groupon tu dapat la murah sket. Flaming dah ada bukak cawangan baru kat shah alam seksyen 33 kalo x silap. Memula pikir2x mesti cam x banyak makanan cam kat sunway tu coz baru bukak kan.. Last2x decided xpe lah.. try lah pulak kat shah alam tu. Sebab kat sunway dah 2 kali pi. Saja nak tukar angin plak.

Kitorang pi jumat malam. Balik je keje terus zrroommmmmm..tercari-cari jugak la coz aku x biasa area seksyen 2o+ shah alam ni. Bese area2x uitm jek. Xpe lah..kite redaaaahh je la kan.. Nak pi makan pun suka2x. Haruslah x bley tensi2x. Spoil mood kang..hihi

Bila sampai je, tgk dari luar, wahhhh besar jugak kedai dia.. di luar jangkaan. Memang gah la. X sabo nak makan nihhhh..

Pas bg voucher kat kaunter, trus org tu suh naik atas. Jangan tertipu dgn suasana bwh kedai coz bwh tu.xda org. Skali naik, tgk2x dah ada 4 5 meja org tgh makan..haha..(oh ya, kedai tu 2 tingkat). Apa lagi...tawaf sume makanan..pastu besedia utk menyerangggg...hihihihi

Tempat mmg best
Makanan seafood best. Byk choice
Layanan pun ok
Tandas pun ada
Nasi, mee pun ada
Plg best, aiskrim pun byk choice!

Waaaa...mmg best lah...aku mmg rekemen sape2x yg nk mkn seafood steambot mmg terbaek lah..5 bintang aku bg.


masih mampu tersenyum bersama perut yang kenyang.
(ni lah gambo terakhir bersama jam tangan. esoknya hilang kat ipoh..hoho)

Ini lah hasil seafood yang telah berjaya dibaham oleh aku sorg..hoho


1 pinggan tu aku je melantak. Pak Jeh pny makanan sume jenih yang xda meninggalkan kesan. haha

Oh, pakcik tu tgh ambik seafood. hehe. banyak lg makanan sebelah sana

Tempat duduk yang selesa dan luas

Time nak balik bergambo kat luar restoran

P/s: kena dtg time xramai org baru best

posted from Bloggeroid

Comments (1)

On May 4, 2012 at 11:10 AM , UmmuAleefah said...

best2..i pergi pon time groupon punya promotion gak la..dh la ada surau :) mmg ok lah sgt..amek ketam manyak2!!