Haini agak buhsan sebab xleh nak wat apa. Buddy aku dok edit2x data utk testing lagi. So, haini xda mende nak blajo. Aku dah xlarat nak baca dokumen dah. Mengantuk tahap gaban. Lgpun dah mmg aku jenih manusia xsuka membaca. Gile buhsan. Buku pelajaran haruslah baca tapi utk exam je la. Kuar je dewan terus delete. Haha..

Aku ingat lagi zaman aku darjah 1. Cikgu dok ajar huruf a for apple, b for ball, c for cat, lalala... Time tu aku ingat lagi, aku xnak blajar. Time cikgu ajar, aku akan pandang ke luar kelas. Cikgu memula xpasan. Bila dah lama2x baru dia pasan. Dia tanya aku, nape xmo blajo? Aku dgn slamber je ckp dah tau sebab dah penah blajo. Oh, sblm aku masuk darjah 1, aku dah mak aku anto blajo tadika. Dah terer dah abc tuh. Buhsan. Aku bkn jenih yg suka repeat mende yg sama. Xda buku pelajaran yg aku repeat baca. Sume sekali je baca. Masa bc tu terus aku wat point kat tepi or kat buku nota. Aku cuma akan baca point tu balik bila nak exam n kaki aku akan naik atas dinding sambil hafal point2x tersebut. Hahaha. Majalah aku leh repeat byk kali. Tapi, tu bila aku dok termenung dlm jamban je. Kikiki

Ok, berbalik tajuk asal. Aku ni suke melalut x tentu hala kan..haha..

Sunan musafir akan kuar x lama lagi!!!! Yeyeye...x sabo nak pi beli.. ni novel yang terakhir kisah laksamana sunan ni. Aku mmg kumpul r setiap novel abang ramlee. Novel dia bukan cintan cintun. Tu yg best tu. Novel dia novel triller. Best sgt. Plg best kisah sunan la. Sedey plak sebab ni novel yg terakhir..huhuhu..

X sabonyeeeee 27hb April ni..ada pameran buku antarabangsa. (credit to http://www.bandarseriputra.info)

Masa tu lah nanti abg ramlee turun melancarkan novel tersebut.

I love Sunan...

Wait for meeeeee!!!!

P/s: Pak Jeh mmg berbulu je kalo sebut pasal abg ramlee..haha..ai x pedulik..xkira pape terjadi..ai nak pi jumpe abg ramlee 27hb ni..yezza..

posted from Bloggeroid

Comments (4)

On April 23, 2012 at 9:17 AM , Anonymous said...

novel sunan munan x jadi keluar 27hb ni..sile la mengecewakan diri anda...heheheh...terbaikkk...

 
On April 23, 2012 at 9:39 AM , diana abdullah said...

Haha..dah siap bayar dah jap tadi..siap abg ramlee tulis nama n sain lagi..sile jeles..:P

 
On April 23, 2012 at 9:40 AM , diana abdullah said...

Haha..dah siap bayar dah jap tadi..siap abg ramlee tulis nama n sain lagi..sile jeles..:P

 
On May 8, 2012 at 6:08 PM , Anonymous said...

dh dapat ke buku nyer?...abg ramlee dh sain ker..?
cantik x sain nyer..Muahhahahh..buku nyer dh basi dh pun org baca..dek non masih menunggu lg menungggu...muahhah..terbaikkk...