1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu? Kebahagiaan jiwa

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri? Roti telur pagi td bfast

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda? Xda dlm pikiran

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan? Setiap org x inginkan perpisahan

5. Adakah anda sedang dilamun cinta? Aah

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam? Kat Restoran atas tasik, Seksyen 2 Shah Alam (mahal giler tp best ar..kena blanja sebab kalah bowling smlm.Cis)

7. Namakan buku terakhir yang anda beli? Novel 3 serangkai Ramlee Awang Murshid & Makan yg menghimpunkan koleksi2 cupcake yg comey

8. Apakah nama penuh anda? Have 2 answer ke? :-P

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah? Mestilah mak..

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Mr. Nobody

11. Christina atau Britney? Dua2 tak nak

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri? Semestinya lah..Sape nak tlg cucikan..huhu

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
Mcm ne nak tau seronok ke x kalo x p lagi..

14. Pelukan atau ciuman? Dua2 dpt kalo lik jumpa mak..Ngeh3

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda
#1. Happiness num 1
#2. Comey
#3. Sengeh selalu
#4. Kering tp sebuk bising gemuk
#5. Rambut dari kerinting ~ lurus :-P

16. 8 perkara yang amat saya gilai
xda pun yg betul2 gila..sume markah sama rata je..ikut dan jek..wat masa nih gila kaler pepel :-P

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
#1. Aku
#2. Ko
#3. Hang
#4. Watpe tu?
#5. Nape2
#6. Ye ke…
#7. Time kaseh sume..(pas dpt mkn free kat pentri. Hehe)
#8. BuHsaN

Sorry ~ susah nak sebut kalo betul2 bersalah..:-P

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca (magazines also can?) X start baca novel baru beli lg..

19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali Sume lagu layan jek..

19. 8 perkara saya pelajari tahun lalu Bukan takat tahun lalu, tahun nih pun asik blajo jek..

20. Mangsa tag seterusnya Nazrah

Comments (5)

On November 3, 2008 at 12:48 PM , NaZRaHKu =) said...

Erkk..saye juge kah yg menjadik mangse?? uwaaa..

 
On November 3, 2008 at 3:20 PM , baanu said...

aiseeehh dd...saya sengeh selalu ke??
*isk isk*

 
On November 5, 2008 at 10:49 PM , aRe-Pet said...

wahhh...kau ade blog..
nape u xbgtau i..hehehe..
kucen oh kucen kenapa engkau lambat..
macamana aku xlambat..diana balik lambat diaana balik lambat..

 
On November 5, 2008 at 10:52 PM , aRe-Pet said...

okeh..diana added into myblog..
ade aku dpt visit arrived from nazrah punye blog..tapi aku tidak diinvite ke blog nazrah.. sobs sobs =(

 
On November 6, 2008 at 11:47 AM , diana said...

sabo ye apet..kucen mu otw..jauh pejalanannya..
mmg naz x appear blog dia lagi..sama2 lah kita menanti ye..:-P

baanu ~ mmg kamu suke sengeh pun..sb gigi kamu cantik..hehe