Iklan sat..bisnes kapkek, goodies dah stop sebab x cukup masa dan kakitangan. La ni try bisnes pakaian muslimah plak. Info lanjut, boleh layari https://facebook.com/DJCollections2013. Ayat tamau kalah. Power semedang..haha

So far, kalau iklan kat insta lagi laju berbanding fb. Orang la ni dah x brapa layan fb kot.. Taktau lah ceq.. Pape pun, dua2x aku layan..haha

First item, tudung/shawl



Tudung shawl ni mmg senang nak pakai. Kain pun best. Jatuh bila pakai. Comey lagik. 3 tone. Yang dah tanda SOLD tu dah terjuai la ye adik2x.. Rega pun sempoi ja..RM45 skali pos 1 mesia. Aku x perasan salah gambaq yang aku upload. Ok, T2 ngan T6 dah takdak na..Yang lain, ada lagi.

Ok, second item, telekung lycra.



Telekung ni mmg aku suka sgt sebab kain dia jatuh elok bila semayang. Kalau pi kat surau or masjid slalu org pasang kipas punya la laju. Bila dah laju sangat, kalau telekung cotton biasa tu dia akan jadik kembang. Pastu nampak lengan kalo pakai tshirt lengan pendek. Makanya, ternampak la aurat..bila sujud pun slalu tutup hidung. Kalo pakai telekung lycra ni bila sujud tak payah nak kais2x dah jangan bagi tutup hidung bila sujud. Dia auto ja jatuh tak tutup hidung. Memang best dan senang. Semayang pun kusyuk dan sempurna. Nak sumbat dalam henbeg lagutu pun senang sebab material dia lembut dan licin.

Apa lagi, rembat la satu bang! Bagi bini ka, mertua ka, haha.. Rega murah ja ceq juai..RM60 skali postage. Tak kira la dok celah banat mana, asal dlm mesia, inshaAllah sampai..rega skali pos. Ada 4 kaler lagi dlm stok. Had lain dah org len rembat. Yang tinggai kaler purple gelap, purple lembut, hijau pucuk pisang ngan pink.
Haini order esok leh terus pos.

Ok la, entri pantas je nih. Cik mad kecik tu pengsan. Mak dia pun kena ikut pengsan gak. Satgi dia jaga nak susu plak. Harap aku tabah sampai 2 tahun nak breastfeed cik mad ni.. Doakan ceq na..Amin....niteeeee

posted from Bloggeroid

Comments (0)