Yey..cik afiqah dah boleh berjalan..ada la 2 3 langkah..tapi malangnya tak dapat jadi the first person tengok her first move..her first word pun sama..bila balik kampung tau2x dia dah boleh itu, ini..hmmm..for the second baby nanti kompem dok dgn den dari kecik..anak sulung cum cucu sulung..terpaksalah den mengalah..huhu

Haini nak bawak si debab ni pi cucuk 1 tahun..pagi tadi klinik kesihatan dah call dah tanya nape x pi cucuk lagi..haha..siaplah kau jap lagi kena cucuk kompem melalak sakan..kekkeke

Esok baru aktiviti jalan-jalan jumpa pengasuh..haha..tak da nye nak rehat sebelum start keje baru..3 hari cuti ada je aktiviti nye..hohoho..terpaksa try jugak la hantar pengasuh even budak tu trauma sekejap haitu..kita coba je lah..mudah-mudahan Allah bukakan ati dia..ibu mana yang sanggup anak dia berjauhan..9 bulan dok dalam perut ibu tak pernah berenggang walau sesaat pun..ini dah setahun berenggang..hanya Allah yang tahu betapa berat aku menanggung rindu...doa2kan lah afiqah nak dok dengan pengasuh..:)

posted from Bloggeroid

Comments (3)

On March 8, 2012 at 12:21 PM , alya_willow said...

Jgn cedih2 ye kamu..afiqah nak ikot cik ya g melawat kilang tu..hee

 
On March 10, 2012 at 9:29 PM , diana abdullah said...

Hohoho..gambate kudasai..hait!!

 
On April 26, 2012 at 3:38 PM , UmmuAleefah said...

dd..
kakak I pon cucu sulong ..mak mmg kna mengalah.duk dgn tok sampai darjah 6..huhuhu..