Hohoho...haini dah sampai bungkusan Miracle Hot Choc kat opiz pagi tadi..Dengan semangat jayanya membukak bungkusan tersebut..Dah baca katalog bagai, rupa-rupanya hot choc tu kene amik 30mins before breakfast.. Melepas la..Dah brekpes megi cup dh pagi tadi..Xpe2x..kite mule esok...Haini mentekedarah habis-habisan dulu...wakaka

Kot ye pun sok nak mkn ubat kuruih, dinner tadi aku mencekik chicken chop ngan Pak Jeh kat bangi...Haish..Camne la badan dok kuruih..hmmmm...Nafsu xleh nak kawal tol...Xtau dah nak watpe..Aku mmg suke tol makanan...Tambah-tambah eskrem ke, kek cheese ke...wah...teliuq-liuq nih..

Ha..maka bermula lah episod menguruihkan diri starting from tomorrow..Bulan depan kalo badan aku menten gak, xpun lg betambah tingkat kondo perut aku nih, kompem aku rijek hot choc nih..Aku nak tgk tahap mana miracle hot choc nih...Slamat berjaya Puan Noor Diana bt Abdullah...Lalallalalla~

Nih aku tempek gambo hot cekelat tuh...Aku bli kat fesbuk jek..Tetiba ternampak org tu post..Dia ejen hot choc tuh..Pasni kalo aku kerempeng, leh r aku jadik dealer kat putrajaya plak...Hohohoho...Angan-angan tinggi betui Makcik Senah nih...Tapi, kata orang, kejayaan seseorang tu bermula dengan angan-angan kan? wakakaka...Malam ni sile berangan lagi sambil makan bege cheese..Erk

Ni ha hot choc nye...Xpayah bancuh2x katanya...Tonggang kapla, tauk ja serbuk cekelat tu masuk tekak...Minum standard r...Mana-mana product pun dia suh minum air banyak...Apa motif, xtau la..Sehari dia suh minum 3 liter...Elakkan makanan bergoreng, air berkafen...Hmmmm...kalo dah elak makanan bergoreng, xmakan hot cekelat pun leh kuruih...ye dak? Xpa lah...kite cube..

OK...Sile tunggu apdet aku lg sebulan ye...Kite tgk result die cane...berjaya ke tak...Dia ckp dlm sebulan leh turun 10kg kan...Tungggguuuuuuu

Comments (7)

On November 15, 2011 at 10:05 AM , Lydia said...

brape ratus cip? haha.. aku pn nak la.. gemuks sgt da nih.. haha.. xlarat nak bwk badan.. haha

 
On November 15, 2011 at 12:13 PM , diana said...

1 kotak RM70 = 10 peket = 10 hari
2 kotak RM140
3 kotak RM200

3 kotak la sebulan..1 hari 1 peket..

Dah try haini...rasa sedap...cam serbuk milo jek..ok r..xde la nak kena minum pakai straw..haha...siap begaduh2 dgn mak ilangkan straw...xleh blah tol..

 
On November 15, 2011 at 1:05 PM , Lydia said...

aku tunggu sebulan ko guna dulu k.. hehe.. kalo ok, aku mau jgk la.. herbalife kwnko ckp tu, hokkey ker?

 
On November 15, 2011 at 4:48 PM , diana said...

wokeh...tgk lu sebulan cane...yg herbalife tuh si wada baru try gak...kite tgk cane ye result die nanti...:-P

 
On November 17, 2011 at 3:52 AM , Nadia Abdullah said...

aku kurus jek...korang xmo plak try stail camno aku kurus :P

Free lagi pluss dpt duit tiap2 bulan muahahahaaaa

 
On November 17, 2011 at 9:58 AM , Lydia said...

yg tu aku xmo.. haha.. penat.. haha.. aku mau yg duk goyang perut jer.. haha

 
On November 17, 2011 at 11:02 PM , diana abdullah said...

hohohoho....saya jugeeee...pagi2 naik tangga opiz 2 tgkt je pun..mengah cam naik 10 tingkat...kui3x
ptg tadi bos dh tego...diana, jaga badan..haish...