Hai cik baby, bile lah anda nak kuar dari ruang yg gelap kat dlm perut nih..Ibu dah xsabo nak nengok rupa anak ibu nih..Perut pun udah ke depan bangat..Malam-malam tak bape leh nak tido..huhuhuhu..Hari-hari dok pujuk baby nih suh kuar..Dia syok sgt melepak dlm perut nih..haish..

Motif sebenar nak baby cpt kuar sebab xmo masuk pojek baru nih..Start minggu depan..Pojek skrg nih pun stress giler..huhuhu..Citer kat Pak Jeh pun dia bukannya paham pun tahap kestressan pojek nih..Hanya opizmate yg 1 pojek ni jek yg paham..Dorg pun dtg jek opiz dah muke puake..Ngadap plak muke makcik pilipon nih, lagik la xbley blah..haish

Org kata kalo nak dekat2x bersalin tuh rehat bebanyak..Kumpul tenaga..Aku nih terbalik plak...Punya lah baguih manager kat sini..Dah tgk aku sarat nak jalan pun payah lagik nak assign kat aku pojek..Aku tau lah aku nih pekeje terlampau rajin..Xmo amik cuti sblm bersalin..Kot ye pun, bagi ar aku rehat2x jek dalam masa 2 minggu nih..Tu lah namanya kampeni swasta, selagi leh perah tenaga, selagi tu lah perah habis2x..Tenkiu very much la my manager..Keja suh wat byk tapi bila tanya pasal convert to permanent, leh plak jawab depends on your performance. Poooodaah! Kaum ko cpt plak bg convert permanent..Ceh!

Erk, emo plak di pagi2x hari nih..wakaka..

Mari memujuk baby lagik..Baby syg, cpt la kuar ye nak..ibu xmo masuk pojek baru nih...waaaaaaaaaa



Comments (7)

On February 16, 2011 at 11:17 AM , Lydia said...

hehe.. sabo k.. kuikuikui.. isi je lah gomen.. best woo.. keje sgt rilexz.. hehe..

 
On February 16, 2011 at 3:28 PM , diana abdullah said...

gomen xmo panggil den..huhuhu..sb i pangkah pkr kut..wakaka

 
On February 16, 2011 at 8:51 PM , SitiBaizura Anas said...

diana..p la mintak MC kt doktor..habaq kata dh x larat nk p keja.insya allah dia akan bg :)

 
On February 17, 2011 at 9:46 AM , diana abdullah said...

Aah kan by...nape x tepikir ek..nti lah isnin depan p checkup try mintak kat dokter..hehe..tenkiu by for ur idea..ngeee
^_^

 
On February 17, 2011 at 1:29 PM , Hafizzul Kamarudin said...

kaum mane tu dia bagi permanen? tak adil tul

 
On February 18, 2011 at 9:55 AM , diana abdullah said...

alah pejo...kaum calit2x xreti cuci tu la..payah kalo majoriti kaum dorg nih..xde can ar melayu nak naik..patut ar sume melayu pakat lari kuar..hmmm

 
On March 5, 2011 at 8:33 PM , SitiBaizura Anas said...

dd dudu dh jd ibuuuuu :D