Assalamualaikum..

Jumaat lepas adalah last day dia kat Scope nih..So, our team, GTM-Picasso decided wat farewell kecik. Just utk mkn2 jek. Sapekah "dia" yg dimaksudkan? Dia sbnrnya one of my Test Lead. Masa memula masuk sini pojek first dia lah test lead kitorang. Masa tu pun dia baru masuk sebulan.. So, mmg rapat ar sb masing2 baru nak belajar.. Mmg best ar ngan dia.. X sombong or kedekut ilmu.. huhu.. Sampai kitorg dah masuk pojek lain pun still leh tny dia mcm2.. Tp, sedihnya sat sgt dia kat sini.. Hilang dah sorg sumber rujukan kitorg.. Kalo nak tny pasal test management dah xtau nak tny sape.. Tgl sorg lg je lah test lead yg spoting kat sini..Tp dia incharge country Malaysia jek.. Kalo tny pasal country Singapore die xtau..huhuhuhu.. Xpe lah..harap2 pasni dpt pengganti yg sporting.. ameeen..

Yang india tuh la si dia..Namanya Sumitha..kitorg panggil kakak. :-P

ahli2 grup GTM-Picasso

Mamat yg baju kaler ijo tu ler test lead MY yg spoting..tp asik bz..huhu


Pastuh petang tu jgk ade la Santa2 Kelaus yg sesat dtg bg adiah free.. Yey.. Encik Santa, len kali bg byk2 lg ye cekelat.. hehe


Comments (0)