Salam..Semalam merupakan hari kedua aku ganti posa..huhuhu..hari pertama xberapa nak lapo..tp hari kedua pukul 11 dh mula rasa lapo...haish..sabo2..So, hari nih dh masuk hari ke 3...hopefully perut ni dh biasa xmenerima makanan di siang hari..ameen..

Hari pertama: berbuka dgn char kuew tiau
Hari kedua: nasik goreng usa
Hari ni: balik keje kang nak p beli kulit popia..yeye..nak masak buh inti sadin..:-P

Patutnya isnin nih dah mule testing i-banking gune ipod touch..tp device xcukup la plak..so, aku kene tgu lah maybe sok or lusa baru dpt device..haini bos suh sambung execute test case yg berbaki..haish..jelez2x..sb 3 org dari team dh mule testing gune ipod touch tuh haini..sob2x..

Ok lah...setakat nih entri kali nih..dah dekat kul 9 dah..masa utk bekeja dah nak mula..jumpa lagi..InsyaAllah..

Wassalam..:-)

* apo kabo ibu mengandung..haini masak popia lebey sket..leh p anto kat kakak tesayang di nilai tuh.. :-P

* bos baru sms sat td..dia kata aku leh test guna ipod touch..yeyeyeye ^_____^

Comments (1)

On July 7, 2010 at 10:48 AM , Faridrashidi said...

Assalamualaikum.

Buku pertama saya bakal terbit tidak lama lagi. http://www.faridrashidi.com/2010/07/06/buku-sulung-frc-bakal-terbit/