Assalamualaikum..Kepada sume umat islam, belum terlewat lg utk menyatakan "selamat menyambut ramadhan al-mubarak". Bersama-sama lah kita mengerjakan ibadat dgn hati yg ikhlas semata2 kerana Allah swt.

Den nak pohon ampun maaf kepada sesape yg penah disakiti oleh den..Almaklum la..den ni pun insan yg lemah..kekadang ckp ikut suke mulut je..huhu

Sambil tu, nak promote jgk...kepada sape2 yg nak tempah kek coklat, sile lah tempah..tawaran maih lg dibuka.. :-P

1 tupperware harga nya RM 10 je.. Disalut coklat cair dan jugak ade cip coklat kat dlmnya..kemudian dihiasi dgn coklat beras kat atas..nyum2

Yg keduanya, sesape yg nak nak order Beautiful Korset, den ade stok lg...harganya leh runding..Mostly org jual rm2k ke atas tp disebabkan den nak hbskan stok, den jual RM1800 je 1 set..leh byr ansur2..xmembebankan pun..kalau nak beli by part pun leh tp agak rugi lah sb setiap 1 part tu harganya ikut saiz..

Korset ni mmg byk kebaikannya dan terbukti hasilnya mengkagumkan..jgn tgk hanya pada harganya yg mahal tapi kesan di sebaliknya..korset nih x seperti korset2 murah yg lain..ianya dilengkapi dgn teknologi infrared yg akan membetulkan bentuk badan..insyaallah, dlm masa beberapa bulan, badan anda akan terbentuk dan sekaligus megurangkan berat badan..:-P

Ini antara kebaikan korset Beautiful:

1. Membersihkan darah daripada toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkali lemah.

Pemejalan dan kekenyalan kulit.
Menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi.
Pemejalan salur nadi.
Pemulihan penyakit darah tinggi.
Memelihara daripada mendapat strok.
Memelihara daripada mendapat penyakit jantung.
Mencegah kanser/barah.
Merawat bronchitis.
Merawat lelah.
Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki dan kesukaran untuk tidur lena.
Menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut.
Merawat hepatitis.

2. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.

Memulihkan sakit pundi kencing.
Memulihkan radang usus dan perut.
Memulihkan hepatitis.
Memulihkan kencing malam.
Memulihkan kencing manis.
Memulihkan buah pinggang.
Memulihkan cahaya muka.
Memulihkan penyakit rahim (fibroid)
Memulihkan buasir.
Memulihkan keletihan dan lesu.

3. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.

Memulihkan sakit pundi kencing.
Memulihkan radang usus dan perut.
Memulihkan hepatitis.
Memulihkan kencing malam.
Memulihkan kencing manis.
Memulihkan buah pinggang.
Memulihkan cahaya muka.
Memulihkan penyakit rahim (fibroid)
Memulihkan buasir.
Memulihkan keletihan dan lesu.

u/p : den xjual lg dh topup memandangkan kesulitan yg dialami..

Comments (6)

On September 5, 2008 at 3:54 PM , LeLs said...

cik penjual kek cokelat...

betul ke anda jual kek cokelat??

ke saya salah baca??

ke anda jual kuih bersalut cokelat??

kalo anda betul cik penjual kek cokelat, boley terang tak bape harganya..??

mcm berminat je...~

 
On September 8, 2008 at 9:22 AM , diana said...

regenye rm10 je 1 tupperware yg petak biasa tu..kek cekelat yg besalut cekelat..sile2 order..:-P

i xjual kuey yang..kuey naz yg jual..hehe

 
On September 22, 2008 at 9:13 PM , Hafizzul Kamarudin said...

mahalnye harga tupperware zaman skrg yek..??hehehe...jangan mare nanti batal posa...

 
On September 25, 2008 at 10:07 AM , natni said...
This comment has been removed by the author.
 
On September 25, 2008 at 10:08 AM , natni said...

mcik oiii
hapdet la cepat erk
saya nk wat ucapan ghaye ni

SLMT HR RY MAAF ZHR BTN
o-o yerk, bwk kete leklok, jgn rempit cm bwk moto lak..igtla org tsayang yerk ^________________^

 
On September 25, 2008 at 4:07 PM , agHoo said...

ok aku nak beli sume bnda yg ko jual kek,korset bla2 suma aku nak..ok